HÍREK

Világok határán (novella) – Spanyolnátha.hu

2020. március 03.

Büszkélkedem! 🙂 Simon Zoltán képzőművész már másodszorra invitált közös játékra, és én ismét nagy örömmel vetettem bele magam az alkotásba. Különösen, hogy az  Odüsszeia két szemelvényét gondolhattam újra. Micsoda feladat! 

A Világok határán című novellámat az alábbi linken olvashatjátok, addig is néhány sor Simon Zoli Spanyolnáthán megjelent írásából: 

“Mennyi lehetőség, játék, és hány tucat történet bújhat meg még a szemelvények címei mögött, s mindezt nem felkínálni a barátaimnak és pályatársaimnak maga lett volna a bűn. És álljon most itt egy rövid rész a hozzájuk írt levelemből: „…azt szeretném, hogy a szemelvény címe által inspirált saját, külön bejáratú történeted — saját hőseiddel – helyezd el a mába, ebbe a népvándorlással sújtott, globális felmelegedéssel és a túlnépesedéssel vesztébe rohanó civilizációnkba. Bár ez a megfogalmazás cefet negatív és kalodába szorít… de ha alapjáraton optimistán tekintesz a jövőbe…hát kezedben a toll!””

Rajz & idézet: Simon Zoltán

Megjelent: Spanyolnátha

http://www.spanyolnatha.hu/archivum/2020-1/89/mi-bator-akhajok/athene-koldussa-valtoztatja-odysseust-br-vilagok-hataran/4985/

Ui.: Remélem, hamarosan én is kezembe vehetem Simon Zoltán: Mi, bátor akhájok című művészeti albumát, amiben két novellám is megtalálható.

Rajz: Simon Zoltán

Írni, olvasni jó! 🙂